Trouwen
Portret
Zwanger
Newborn
Bedrijf
Promotie

Wil je een mooi portret van jezelf, samen met partner of gezin?

Jeroen Koeten Fotografie portretteert je graag. Ik heb mijn eigen studio in Roden (ongeveer 20 minuten van Groningen), maar uiteraard is het ook geen probleem om je op andere locaties te fotograferen. We bespreken van tevoren wat je kunt verwachten en we nemen de wensen door. Ook geef ik je informatie met bijvoorbeeld tips over kleding, om de fotosessie tot een succes te maken.
 

Wat voor soort portretfoto’s maak ik?

Tijdens het maken van de portretfoto’s in de studio of op locatie maak ik allerlei verschillende foto's. Zo portretteer ik je in het geheel voor de wat ongedwongen foto's, maar maak ik ook mooie gezichtsportretten. Een lachende foto valt altijd in de smaak, maar wat ik zelf echt mooi vind is om een zo puur mogelijk portret te maken waar ik de persoon vang zoals hij of zij echt is.
 

Na de fotosessie

Na de fotosessie duurt het ongeveer nog tweeënhalve week voordat je het ontwerp per e-mail ontvangt. Je kunt dan eerst rustig thuis de foto's bekijken en een selectie maken. Je komt mij bij (in Groningen) om de selectie door te nemen, we bewerken elke foto naar wens en bespreken de mogelijkheden qua verwerking. Je kunt de foto’s op klassieke materialen zoals fotopapier of canvas laten afdrukken, maar ik kan ook de bijzondere materialen laten zien.
 

Wat zijn de prijzen?

Op deze pagina tref je de pakketvormen aan die je eenvoudig online kunt bestellen. Zit het juiste pakket er niet bij, vraag dan naar de prijslijst.

Wil je een portretsessie cadeau doen aan iemand? Geef dan een Jeroen Koeten Fotografie cadeaubon.