Portret

Wilt u een mooi portret van uzelf, samen met partner of gezin? Bij Jeroen Koeten Fotografie portretteren wij u graag. We hebben onze eigen studio in Roden (ongeveer 20 minuten van Groningen), maar uiteraard is het voor ons geen probleem u ook op andere locaties te fotograferen. We bespreken van tevoren wat u kunt verwachten en nemen we de wensen door. Ook geven we u informatie van tevoren met tips over kleding etc., om de fotosessie tot een groot succes te maken.

Wat voor soort portretfoto's maken we.
Tijdens het maken van de portretfoto’s in de studio of op locatie maken we allerlei verschillende foto's. Zo portretteren we u in het geheel voor de wat ongedwongen foto's, maar ook maken we mooie gezichtsportretten. Een lachende foto valt altijd in de smaak, maar wat ik zelf echt mooi vind is om een zo puur mogelijk portret te maken waar ik de persoon vang zoals hij of zij echt is.

Na de fotosessie
Na de fotosessie duurt het ongeveer nog twee en een halve week dat u het ontwerp in de mailbox heeft. U kunt dan eerst rustig thuis uw foto's bekijken en uw selectie maken. Met deze selectie komt u bij ons (in Groningen) om deze te bespreken. We nemen dan uw selectie door, bewerken elke foto naar wens en bespreken de mogelijkheden qua verwerking. Wilt u uw foto op fotopapier of canvas dan is dit natuurlijk mogelijk, maar wilt u het op iets bijzonders dan kunnen we u onze bijzondere materialen ook laten zien.

Wat zijn onze prijzen
Op onze website hebben we allerlei verschillende fotografie pakketten staan. Zit het juiste pakket er niet bij vraag dan naar onze prijslijst.


Wilt u een portretsessie cadeau doen aan iemand? Geef dan een Jeroen Koeten Fotografie cadeaubon. Bezoek ook onze pagina met interessante pakketten.

Portfolio Pakketten  Contact


/