Trouwen
Portret
Zwanger
Newborn
Bedrijf
Promotie
Jeroen Koeten Wedisson Award 2015 Jeroen Koeten Wedisson Award 2015 Jeroen Koeten Love Awards finalist

Welkom bruidspaar

Bij veel fotografen zie je een vaste stijl, een beetje een vast riedeltje. Ik doe dit anders. Waar ik sterk in ben is luisteren en zo ontdekken wat jullie mooi en juist niet mooi vinden. Bij een gesprek mogen jullie dan ook jullie ongezouten mening geven over mijn boeken. Zo krijg ik een mooi duidelijk beeld van wat jullie willen en kan ik jullie stijl creëren. Ook tijdens de bruiloft laat ik me leiden door de dag. Ik laat me inspireren door wat ik zie en zo leg in de sfeer vast zoals hij ook echt is.
 

Een beetje hulp

Het voorbereiden van jullie trouwdag is heel leuk en kan al de eerste kriebels geven.
Soms zijn de mogelijkheden iets te eindeloos en geeft dit toch wat keuzestress. Jeroen Koeten Fotografie helpt jullie graag. Door mijn jarenlange ervaring kan ik jullie goed adviseren met bijvoorbeeld de planning van jullie dag. Maar niet alleen binnen mijn eigen vakgebied kan ik jullie adviseren. Ik heb ook ervaring met andere bedrijven zoals bruidszaken, trouwpakken en leuke trouwlocaties.
 

Hoe we werken

De prijzen van onze bruidsfotografiepakketten zijn niet op uurtarief gebaseerd. Dit heeft als groot voordeel voor jullie dat wanneer er meer uren zijn gefotografeerd dan van tevoren bedacht, dit achteraf geen hogere kosten geeft. Loopt er op de dag iets uit, dan blijft het financiële plaatje dus hetzelfde.
Bij Jeroen Koeten Fotografie hebben jullie de keuze of jullie één bruidsfotograaf willen of twee. Een tweede fotograaf zal ervoor zorgen dat jullie dag vanuit twee verschillende kanten wordt gezien. Ook zal hij of zij bij de fotosessie worden ingezet voor nog specialere lichteffecten. Voor meer informatie hierover kunnen jullie gaan naar de pakketten. Vinden jullie hier niet het juiste pakket, vraag dan een persoonlijk offerte aan.
 

Op de dag zelf lekker ontspannen

Het is natuurlijk belangrijk dat jullie de dag ontspannen beleven. Je wilt natuurlijk niet dat je zelf de tijd in de gaten moet houden. Dit doe ik voor jullie. Ik maak van tevoren een realistische planning en zorg ervoor dat jullie de grote dag relaxed en bewust kunnen beleven.
 

Levertijd

Na jullie trouwdag ga ik natuurlijk zo snel mogelijk bezig met jullie foto's. Omdat ik gemiddeld 80 uur bezig ben met het uitzoeken en optimaliseren van de foto's, is dit uiteraard niet zomaar klaar. Gemiddeld lever ik de usb een maand na de huwelijksdatum. Voor een groot trouwalbum reken ik 2 à 3,5 maanden vanaf de huwelijksdatum.
 

Trouwkaarten

Voordat ik in de fotografie stapte was ik werkzaam als grafisch ontwerper. Nadat ik een aantal jaar als fotograaf werkzaam was, begon het ontwerpen toch weer te kriebelen en besloot ik weer trouwkaarten voor bruidsparen te gaan ontwerpen. Zijn jullie op zoek naar een persoonlijke, unieke trouwkaart? Maak dan een afspraak of ga naar Trouwkaarten.