Awards en Nominaties

 

 Portfolio  Pakketten   Persoonlijke offerte

Trouwen

Welkom bruidspaar
Het voorbereiden van jullie trouwdag is heel leuk en kan al de eerste kriebels geven.
Soms zijn de mogelijkheden iets te eindeloos en geeft dit toch wat keuzestress. Bij Jeroen Koeten Fotografie helpen we jullie graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jullie goed adviseren met bijvoorbeeld de planning van jullie dag. Maar niet alleen op ons eigen vakgebied kunnen we goed adviseren. We hebben ook onze ervaring met andere bedrijven zoals bruidszaken, visagistes en leuke trouwlocaties.

Hoe we werken
De prijzen van onze bruidsfotografiepakketten zijn niet op uurtarief gebaseerd. Dit heeft als groot voordeel voor jullie dat wanneer er meer uren zijn gefotografeerd dan van tevoren bedacht, dit achteraf geen hogere kosten geeft. Loopt er op de dag iets uit, dan blijft het financiële plaatje dus hetzelfde.
Bij Jeroen Koeten Fotografie hebben jullie de keuze of jullie één bruidsfotograaf willen of twee. Een tweede fotograaf zal ervoor zorgen dat jullie dag vanuit twee verschillende kanten wordt gezien en zal bij de fotosessie ook worden ingezet voor nog specialere lichteffecten. Voor meer informatie hierover kunnen jullie gaan naar onze pakketten. Vinden jullie hier niet het juiste pakket, vraag dan een persoonlijk offerte aan. 

Op de dag zelf lekker ontspannen
Het is natuurlijk belangrijk dat jullie de dag ontspannen beleven. Je wilt natuurlijk niet dat je zelf de tijd in de gaten moet houden. Dit doen wij voor jullie. We maken van tevoren een realistische planning en zorgen ervoor dat jullie de grote dag relaxt en bewust kunnen beleven.

Levertijd
Na jullie trouwdag gaan we natuurlijk zo snel mogelijk bezig met jullie foto's. Omdat we gemiddeld 80 uur bezig zijn met het uitzoeken en optimaliseren van de foto's, is dit uiteraard niet zomaar klaar. Gemiddeld leveren we de usb een maand na de huwelijksdatum en het miniboek gemiddeld 2 à 3 weken later. Voor een groot trouwalbum rekenen wij 2 à 3,5 maand vanaf de huwelijksdatum. 

Trouwkaarten
We hebben gemerkt dat bruidsparen het fijn vinden om zoveel mogelijk onder één dak te kunnen regelen. Trouwkaarten maken doen we niet zomaar. Voordat ik in de fotografie stapte was ik werkzaam als grafisch ontwerper. Nadat ik een aantal jaar als fotograaf werkzaam was, begon het ontwerpen toch weer te kriebelen en besloot ik het ontwerpen van trouwkaarten weer op te pakken. Voor meer informatie: demooistetrouwkaart.nl. 
 


/