Watershoot

Wil je iets uniek, dan zijn de watershoots iets voor jou.
Waarom zijn onze foto's van de watershoots zoveel mooier dan die van de meeste colleges. Dat weten we zelf eigenlijk ook niet. Wel doen we uiteraard onze stinkende best om elk jaar opnieuw dingen aan te passen en te verbeteren. Hierdoor komen onze klanten zelf uit België voor deze unieke beleving.
Waarom doen we de watershoots alleen in september. Het opbouwen en afbreken voor de watershoots nemen erg veel tijd in beslag. Hierdoor is het uiteraard niet logies op dit voor een kleine hoeveelheid aanmelding te doen. We verzamelen alle aanmeldingen een jaar lang zodat we in september een aantal weken kunnen shooten. Ook is het de maand waarin de meeste mensen het liefst worden gefotografeerd omdat ze een lekker kleurtje hebben gekregen haha.

Wil je je aanmelden voor de watershoots dan kan dit via info@jeroenkoeten.nl.
Je krijgt van ons een handige link gestuurd zodat we samen de watershoot goed kunnen voorbereiden tot een groot succes.

Wil je naakt of deels naakt dan laat dan van tevoren weten wat je ideeën zijn. We maken alleen stijlvolle naaktfoto’s. Ben je jonger dan 21 dan is naakt of deels naakt niet mogelijk. Ook niet met toestemming van ouders.

Ben je enthousiast geworden. Meld je dan snel nog aan voor de watershoots in september, want we hebben nog maar een paar plekjes.

Portfolio  Pakketten


/