Trouwen
Portret
Zwanger
Newborn
Watershoot
Bedrijf

Wil je iets unieks? Doe dan eens een watershoot!

De watershoots van Jeroen Koeten Fotografie vallen op tussen de andere watershoots. Daarom komen klanten zelfs van buiten Nederland speciaal naar mijn studio.

Alleen in september

Ik doe de watershoots alleen in september. Het opbouwen en afbreken voor de watershoots nemen erg veel tijd in beslag. Hierdoor is het logistiek gezien onmogelijk om de hele setup voor één enkele aanmelding te doen. Ook is het de maand waarin de meeste mensen het liefst worden gefotografeerd omdat ze een lekker kleurtje hebben. Ik verzamel alle aanmeldingen een jaar lang zodat ik in september een aantal weken kan fotograferen.

Bestel je watershoot

Bestellen is simpel. Kies het gewenste pakket en klik op bestellen. Een paar gegevens invullen en verzenden maar. Na ontvangst krijg je van ons een handige link toegestuurd zodat we samen de watershoot goed kunnen voorbereiden.

(Deels) naakt

Wil je naakt of deels naakt? Laat dan bij de bestelling weten wat je ideeën zijn. We maken alleen stijlvolle naaktfoto’s. Ben je jonger dan 21 jaar dan is naakt of deels naakt niet mogelijk, ook niet met toestemming van ouders.

Ben je enthousiast geworden? Bestel dan snel je eigen watershoot of geef er een cadeau aan je vriend(in) of geliefde.