Newborn 

Onze newbornshoots doen we meestal in onze studio in Roden (20 minuten van Groningen), maar uiteraard kunnen we met onze mobiel flitssysteem bij jullie thuiskomen voor een huiselijkere newbornshoot of een op een buitenlocatie.

Bij een newbornshoot duurt het fotograferen ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit is voor de meeste baby's en kersverse ouders lang genoeg. Uiteraard houden we alles goed in de gaten. Wanneer we denken dat we even een pauze in moeten lassen tijdens de fotografie is hier uiteraard ruimte voor.
Na de newbornshoot duurt het ongeveer nog 2,5 week dat we de newbornshoot hebben uitgezocht en bewerkt. We sturen deze selectie naar u via de mail, zodat jullie deze eerst thuis kunnen bekijken. Nadat jullie een wensenlijstje hebben gemaakt van de newbornshoot komen jullie bij mij in Groningen om deze selectie te bespreken en te bewerken zoals jullie dit graag willen. Vanaf dat moment duurt het ongeveer, afhankelijk van materiaal, nog twee weken dat jullie newbornfoto's klaar liggen.

Geboortekaart
Ook is het bij ons mogelijk om de foto's van de newbornshoot te verwerken tot een mooie geboortekaart. Nieuwsgierig? Vraag dan naar de mogelijkheden.Portfolio  Contact


/