Trouwen
Portret
Zwanger
Newborn
Bedrijf
Promotie

Van harte gefeliciteerd!

(Opnieuw) ouders geworden? Dan heb je ze vast wel eens voorbij zien komen: prachtige foto's van baby's en peuters.
 

Zulke foto's wil ik ook!

Uiteraard kan dat. De newbornshoots doen we meestal in de fotostudio in Roden (20 minuten van Groningen), maar uiteraard kan ik bij je thuiskomen voor een meer huiselijke newbornshoot of we kunnen naar een mooie buitenlocatie gaan.

Bij een newbornshoot duurt het fotograferen ongeveer 30 tot 45 minuten. Dit is voor de meeste baby's en kersverse ouders lang genoeg. Uiteraard houden we alles goed in de gaten. Wanneer we denken dat we even een pauze moeten houden tijdens de fotografie is hier uiteraard ruimte voor.

Na de newbornshoot duurt het ongeveer nog tweeënhalve week voordat ik de newbornshoot heb uitgezocht en bewerkt. Ik stuur je deze selectie je via e-mail, zodat je deze eerst thuis kunt bekijken. Nadat je een wensenlijstje hebt gemaakt van de newbornshoot spreken we opnieuw af om deze selectie te bespreken en te bewerken zoals jij dit graag wilt. Vanaf dat moment duurt het ongeveer, afhankelijk van het materiaal, twee weken voordat de newbornfoto's klaar liggen.
 

Geboortekaart

Jeroen Koeten Fotografie kan de foto's van de newbornshoot ook verwerken tot een mooie geboortekaart. Nieuwsgierig? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Bekijk alle pakketten hier