Trouwen
Portret
Zwanger
Newborn
Bedrijf
Promotie

Van harte gefeliciteerd

met je zwangerschap! En wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website.

 

Op welk moment doe je een zwangerschapsshoot?

Wanneer doe je een zwangerschapsshoot? Ik vind dat je een zwangerschapsshoot moet doen op het moment dat jij je buik op zijn mooist vindt, maar wacht ook weer niet te lang. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard nemen we tussendoor wat pauzes wanneer je dit nodig hebt.

Van tevoren stuur ik je een handige link zodat jij je goed kunt voorbereiden op je zwangerschapsshoot. Wil je naakt, liever wat meer bedekt of beide? We nemen van tevoren rustig je wensen door, waarbij je ook kunt aangeven hoe je gefotografeerd wilt worden. Wanneer je je partner meeneemt, bespreken we dit uiteraard ook met hem of haar.
 

In de studio of niet?

De fotostudio in Roden is van alle gemakken voorzien, maar vind je het toch leuker om de zwangerschapsshoot op een andere locatie te doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.
 

Hoe lang duurt het?

Na de zwangerschapsshoot duurt het ongeveer nog tweeënhalve week voordat ik de zwangerschapsshoot heb uitgezocht en bewerkt. Het ontwerp ontvang je via e-mail. Zo kun je de foto's eerst rustig thuis bekijken. Vervolgens maken we een afspraak om bij mij (in Groningen) de selectie te bespreken en de foto's naar jouw wens te bewerken.
 

Geboortekaart

Wil je niet een standaard kaart van een website of uit een geboortekaartenboek, maar echt iets unieks? Dat kan bij Jeroen Koeten Fotografie. Ik maak een uniek ontwerp naar jouw wensen en verwerk de zwangerschapsfoto's in een prachtige geboortekaart.