Bruidsfotograaf Groningen

We hebben verschillende pakketten. Uiteraard vinden wij het mooist wanneer we een compleet verhaal kunnen maken van jullie bruiloft, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons een deel van jullie bruiloft in te huren. Dus of jullie nu jullie huwelijksdag tot en met de trouwplechtigheid gefotografeerd willen hebben of tot en met huwelijksfeest. Alles is mogelijk.

Jullie trouwdag. Eén van de mooiste dagen van jullie leven. En wat is er nu mooier om deze dag opnieuw te kunnen beleven. Jeroen Koeten fotografeert, door meer dan 14 jaar ervaring, met de juiste manier van kijken en met gevoel voor het juiste moment. 

“Uiteraard zet ik mij altijd in om de mooiste foto’s te schieten, maar wat ik veel om mij heen zie is dat het verhaal in een trouwalbum soms mist. Dat vind ik erg jammer. Want juist bij een trouwreportage is het belangrijk dat de mensen hun dag opnieuw kunnen beleven. Ook wanneer het na tien jaar stoffig, toevallig tevoorschijn komt tijdens het opruimen van de zolder haha. Hoe mooi is het dan om dat blije gevoel van jullie trouwdag her te beleven of een traan vloeit bij het zien van dat emotioneel moment.
Mijn doel is dan ook om elke keer weer een trouwalbum te maken waarin de mensen hun bruiloft terugzien. Dat is een van de dingen wat een goede bruidsfotograaf uniek maakt”
Laat Jeroen Koeten Fotografie jullie trouwdag vereeuwigen in een trouwalbum, dat jullie keer op keer dat moment laat herbeleven. Een lach, een traan, alle emoties van jullie grote dag worden gefotografeerd. 
Jeroen Koeten Fotografie werkt met pakketten met een vaste prijs. Dus wanneer een onderdeel op jullie dag uitloopt zullen er geen extra kosten zijn.

Trouwkaarten
Opzoek naar trouwkaarten. Ook dit kunnen we voor jullie verzorgen.
Nieuwsgierig? Ga dan naar demooistetrouwkaart.nl.
Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan.


Portfolio  Trouwofferte


/