Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot
Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! En wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website.

Op welk moment doe je een zwangerschapsshoot
Wanneer doe je een zwangerschapsshoot? Eigenlijk vind ik dat daar geen vaste regel voor is. Ik vind dat je een zwangerschapsshoot moet doen op het moment dat jij je buik op zijn mooist vindt, maar wacht ook weer niet te lang.
Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 45 minuten. Dat is best lang voor de meeste mensen. Helemaal als je al hoogzwanger bent. Uiteraard nemen we tussendoor wat pauzes wanneer je dit nodig hebt.
Soms is het lastig om te bedenken wat je wil qua stijl. Van tevoren sturen wij je een handige link zodat jij je goed kunt voorbereiden op je zwangerschapsshoot.
Wil je naakt, liever wat meer bedekt of beide? We nemen van tevoren rustig je wensen door, waarbij je ook kunt aangeven hoe je gefotografeerd wilt worden. Wanneer je je partner meeneemt, bespreken we dit uiteraard ook met hem of haar.
Kom je alleen langs, met je partner of eventueel met eerdere gezinsuitbreiding? Alles is mogelijk. Ook is het mogelijk om jullie geboortekaart door ons te laten maken.

In de studio of niet
Onze studio in Roden is van alle gemakken voorzien, maar vindt u het toch leuker om de zwangerschapsshoot op een andere locatie te doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.
Ben je enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak.

Hoe lang duurt het?
Na de zwangerschapsshoot duurt het ongeveer nog tweeënhalve week voordat we uw zwangerschapsshoot hebben uitgezocht en bewerkt. Het ontwerp sturen we u toe via e- mail. Zo kunt u uw foto's eerst rustig thuis bekijken. Vervolgens maken we een afspraak om bij ons (in Groningen) uw selectie te bespreken en uw de foto's naar uw wens te bewerken.

Geboortekaart
Wil je niet een standaard kaart van een website of uit een geboortekaartenboek, maar echt iets unieks? Dat kan bij Jeroen Koeten Fotografie. We maken een uniek ontwerp naar uw wensen en verwerken de zwangerschapsfoto's in een prachtige geboortekaart.
 Portfolio


/